Πα. Μαΐ 29th, 2020

Εκλογές στον ΠΕΣΥΔΑΠ!

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο των Δήμων περιοχής Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ).

Σε εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας και αποφασιστικότητας για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής που αντιμετωπίζουν τα 2 και πλέον εκατομμύρια των κατοίκων των 18 Δήμων-μελών του Συνδέσμου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ στη διοίκηση του ΠΕΣΥΔΑΠ εκπροσωπουνται όλες οι πολιτικές δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, είχαμε ομοφωνία σε 1624 από τις 1632 αποφάσεις που πάρθηκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια. Κάτι που δύσκολα συναντάς.

Αυτό εξηγεί και την επιτυχία του ΠΕΣΥΔΑΠ.

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Δημοσθένης Σταματάτος (Νίκαια-Ρέντης).

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής εκλεχτηκαν οι Μ. Ευθυμιάδης (Κορυδαλλός), Α. Λεοτσάκος (Αγ. Βαρβάρα), Δ.Τσατσαμπάς (Χαϊδαρι), Γ. Παντελεάκης( Κηφησιά), Γ. Μαυροειδάκος (Φυλή), Γ. Γκολφινόπουλος (Αγ. Ανάργυροι).

Ως Εντεταλμένοι Σύμβουλοι αναλαμβάνουν οι: Γ. Γκόγκος (Κορυδαλλός), Σ. Δασκαλακης (Κερατσίνι – Δραπετσώνα), Κ. Γεωργόπουλος (Αιγάλεω) και Ν. Γαλανοπούλου (Νέα Σμυρνη).

Ως αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, με ουσιαστικές αρμοδιότητες θα προταθεί ο Δ. Τσατσαμπάς.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους συναδέλφους μου που αναγνωρίζοντας τη προσπάθεια και τον συλλογικό τροπο διοίκησης μου με επανεξέλεξαν ομόφωνα πρόεδρο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκ νέου Πρόεδρος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του ΠΕΣΥΔΑΠ, τιμήθηκε με απονομή πλακέτας για την πολύπλευρη προσφορά του ο αντιδήμαρχος Αθήνας Γ. Αποστολόπουλος.

Επίσης η Σοφία Χαλικιά, εκ μέρους των φιλοζωικών σωματείων, ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ του ΠΕΣΥΔΑΠ για την φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων από το ΔΙΚΕΠΑΖ.