Τρ. Αυγ 20th, 2019

Επίθεση κουκουλοφόρων σε προεκλογική εκδήλωση με Σαμαρά και στελέχη ΝΔ


Επίθεση έξω από κτίριο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη προεκλογική εκδήλωση υποψηφίου με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη για τον δήμο της Αθήνας, πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι το βράδυ της Τετάρτης.

Περίπου 20 άτομα εξήλθαν από τον χώρο του Παντείου Πανεπιστημίου και, μέσω των υπογείων διαβάσεων, πέρασαν από την απέναντι πλευρά της λεωφόρου Συγγρού. Εκεί εκτόξευσαν κροτίδες κατά των αστυνομικών δυνάμεων και προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα με βαριοπούλες. 

Στην εκδήλωση παρίστατο ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καθώς και άλλα στελέχη της ΝΔ, όπως οι Βασίλης Κικίλιας, Θεόδωρος Φορτσάκης και Νότης Μηταράκης. Μάλιστα, το αυτοκίνητο του τελευταίου ήταν μεταξύ των τριών που υπέστησαν ζημιές. 

«Είναι απίστευτο στην Αθήνα του 21ου αιώνα να θεωρείται φυσιολογικό από ένα πανεπιστήμιο να βγαίνουν 40 άτομα και ανενόχλητα να σπάνε αυτοκίνητα έξω από μια πολιτική εκδήλωση και να απομακρύνονται ανενόχλητα χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή ή σύλληψη», δήλωσε ο κ. Μηταράκης.

Αποκάλυψε δε ότι αμέσως μετά το περιστατικό μετέβη πεζή σε διπλανό ξενοδοχείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη κομματική εκδήλωση της υφυπουργού Δημόσιας Τάξης Κ. Παπακώστα και την ενημέρωσε για όσα είχαν συμβεί.

View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter
View image on Twitter

Vassilis Kikilias@Vkikilias

Πλέον μιλάμε για καθοδηγούμενους τραμπούκους. Πριν λίγο σε εκδήλωση που μιλούσα για την ασφάλεια, απέναντι απο το Πάντειο, 20 κρανιοφόροι μας επιτέθηκαν και έσπαγαν οτι έβρισκαν μπροστά τους. Και να σκεφτείτε οτι λίγο πιο κάτω είχε εκδήλωση η κ. Παπακωστα…1478:34 PM – May 15, 2019