Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά Το καλύτερο δώρο είναι το γέλιο των παιδιών

Δυο μεσημέρια γεμάτα παιχνίδι, παιδικό θέατρο, γέλια και δώρα χάρισαν στα παιδιά του Πειραιά ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, από κοινού με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά και το δήμο Κορυδαλλού.

Το Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου, η παιδική παράσταση «Τα Πιγκουϊνάκια» ήταν αφιερωμένη στα άπορα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά, που γέμισαν την αίθουσα του κινηματογράφου «Ο Παράδεισος» στον Κορυδαλλό.

burst

Η ζεστή εκδήλωση επανελήφθη μια μέρα αργότερα, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, με καλεσμένα τα παιδιά των μελών των δυο Συλλόγων, αλλά και της περιοχής του Κορυδαλλού.

Τα παιδιά που ήλθαν στη διπλή μας εκδήλωση έπαιξαν πολλά παιχνίδια με τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του, είδαν την παράσταση, πήραν μέρος σε αυτήν που είχε διαδραστικό χαρακτήρα και πριν φύγουν, πήραν τα δωράκια τους, τα οποία ήταν προσφορά των χορηγών της εκδήλωσης: Της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής ΡΕΑ, του Metropolitan Hospital, του Ομίλου Υπηρεσιών Υγείας ΒΙΟΪΤΑΡΙΚΗ και της Intermed Pharmaceutical laboratories, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Εξίσου θερμά ευχαριστούμε και το ONE CHANNEL, που ήταν χορηγός επικοινωνίας των δυο εκδηλώσεων και τις πρόβαλε σε πανελλήνια κλίμακα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν από τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά από το ΔΣ οι κ.κ. Νίκος Πλατανησιώτης (πρόεδρος), Ευάγγελος Πισιμίσης, Κώστας Μαραγκάκης, Θεοχαρούλα Κοντούλη, Γεώργιος Βίτσας, Εμμανουήλ Χειράκης, Τζένη Κουράκου και Ιωάννης Παπανδρέου, καθώς και πολλά μέλη μας.

Από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά παρέστησαν από το ΔΣ οι κ.κ. Μιχάλης Αγρανιώτης (πρόεδρος), Θάνος Καραγεώργος, Αθανασία Κοντούλη, Νίκος Αχριάνης και Χαρά Χατζηχαλεπλή.

Παρών ήταν φυσικά ο δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Νίκος Χουρσαλάς και ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης κ. Σπύρος Κασιδιάρης, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Β’ Πειραιά της Νεας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Τραγάκης και η αντιπεριφερειάρχις Πειραιώς κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Βλέποντας αυτές τις δυο μέρες τα παιδιά να φεύγουν από τον κινηματογράφο στο τέλος της διπλής εκδήλωσης, πολλοί από μας σκέφτηκαν ότι «ο Χριστός γεννιέται στο γέλιο ενός παιδιού».

Ευχόμαστε από καρδιάς στα παιδιά της περιοχής του Πειραιά, αλλά και όλου του κόσμου, υγεία, χαρά και πρόοδο στη ζωή τους.