Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ Γ.Ο.Χ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ

ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ

Σε αυτήν την ιστορικά πρωτοφανή συγκυρία κατά την οποία καλούμαστε όλοι να περιδιαβούμε τις άγιες ημέρες του Θείου Πάθους και της Λαμπροφόρου Αναστάσεως μακριά από τους ναούς μας, η Ιερά Μητρόπολις Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος ύστερα από πρωτοβουλία και εντολή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, φρόντισε για την διαδικτυακή μετάδοση όλων των καθημερινών ιερών ακολουθιών που θα τελούνται στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πειραιώς ώστε όλα τα μέλη της τοπικής μας Εκκλησίας, έστω και εξ’ αποστάσεως να έχουν μια επαφή με την λειτουργική ζωή.

Όλες οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδίδονται σε καθημερινή βάση απευθείας μέσω του καναλιού της Ιεράς Μητροπόλεως στο Youtube.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: https://impc.gr/4692-2/

Σε αυτήν την ιστορικά πρωτοφανή συγκυρία κατά την οποία καλούμαστε όλοι να περιδιαβούμε τις άγιες ημέρες του Θείου Πάθους και της Λαμπροφόρου Αναστάσεως μακριά από τους ναούς μας, η Ιερά Μητρόπολις Γ.Ο.Χ. Πειραιώς και Σαλαμίνος ύστερα από πρωτοβουλία και εντολή του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, φρόντισε για την διαδικτυακή μετάδοση όλων των καθημερινών ιερών ακολουθιών που θα τελούνται στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πειραιώς ώστε όλα τα μέλη της τοπικής μας Εκκλησίας, έστω και εξ’ αποστάσεως να έχουν μια επαφή με την λειτουργική ζωή.

Όλες οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδίδονται σε καθημερινή βάση απευθείας μέσω του καναλιού της Ιεράς Μητροπόλεως στο Youtube.

Το κανάλι μπορείτε να το δείτε στην διεύθυνση:

https://www.youtube.com/IMPIREOSSALAMINOSGOC

Όπως γνωρίζετε οι Ιερές Ακολουθίες θα τελούνται κεκλεισμένων των θυρών σύμφωνα με τις σχετικές κυβερνητικές αποφάσεις για την αποφυγή διάδοσης του ιου covid19

Παρακαλούμε διαδώστε την πληροφορία αυτήν σε όσους γνωρίζετε ώστε όσοι το δυνατόν περισσότεροι Γνήσιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί της επαρχίας μας, να συμμετάσχουν νοερά στις Ακολουθίες αφού ως γνωστόν η μαρτυρική μας Εκκλησία δεν έχει την «πολυτέλεια» της τηλεοπτικής μεταδόσεως.