Κυ. Μαΐ 31st, 2020

Ξεκίνημα Nεανικών Ομάδων με ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικαίας κ.Αλεξίου

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου (Κυριακή του Σπορέως ) με την ευλογία του Θεού και τις συνεχείς ευχές του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Νικαίας κ.Αλεξίου ξεκίνησαν οι νεανικές ομάδες όλων των ηλικιών.

Συγκεκριμένα το πρωί συγκεντρώθηκαν στον Αγιασμό έναρξης των Κατηχητικών μαθημάτων, δεκάδες μικρά παιδιά. Ακολούθησαν οι εγγραφές – ανανεώσεις παρακολούθησης, έγινε κλήρωση δώρων και διανεμήθηκαν γλυκίσματα .

Κατόπιν συνεννοήσεως με τους γονείς θα εκδοθεί το πρόγραμμα των εβδομαδιαίων συναντήσεων. Το απόγευμα συναντήθηκαν τα μέλη της Ν.Ε.Ο. (Νεανικής Ενοριακής Ομάδας ) στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Τελέσθηκε ο Αγιασμός έναρξης του Ακαδημαϊκού έτους και στη συνέχεια έγινε σύντομη εισήγηση από τον συντονιστή της ομάδος π.Γεώργιο με θέμα τη χρησιμότητα της συμμετοχής μας στις ενοριακές δράσεις .

Ακλούθησε εποικοδομητικός διάλογος και παρετέθη δείπνο σε όλους τους παρισταμένους. Να σημειωθεί ότι τα προγράμματα των Κατηχητικών Σχολείων και της Νεανικής Ομάδος θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ιερού Ναού.:pammegistoitaxiarxeskorydallou.