Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023, στον Πειραϊκό Σύνδεσμο η εκδήλωση της κοπής της πίτας του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά. Σε γιορτινό και αισιόδοξο κλίμα υποδέχθηκαν τους εκλεκτούς καλεσμένους τους ο Πρόεδρος Ηλίας Κλάππας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος , ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, Ιωάννης Τραγάκης, οι βουλευτές Α΄& Β΄ Πειραιά, Νικόλαος Μανωλάκος, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Ιωάννης Μελάς, Δημήτριος Μαρκόπουλος, Φωτεινή Μπακαδήμα, Τρύφων Αλεξιάδης, Νίνα Κασιμάτη. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων, Θεόφιλος Ξανθόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ), Ανδρέας Βροντάκης (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ), Διαμάντω Μανωλάκου (ΚΚΕ), Σαράντος Θεοδωρόπουλος (ΜΕΡΑ 25). Επίσης παρευρέθηκε η κα Στράτα Ζαμπέτα Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ.

Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Γραμματέας της Δικαιοσύνης, κ. Πάνος Αλεξανδρής, ο Προέδρος του Τριμ. Συμ/λιου Δ/νσης Εφετείου Πειραιά, κ. Ιωάννης Αποστολόπουλος, η Πρόεδρος του Τριμ. Συμ/λιου Δ/νσης Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, κα Στεφανία Γιαννούλη, ο Πρόεδρος του Τριμ. Συμ/λιου Δ/νσης του Πρωτοδικείου Πειραιά, κ. Γεώργιος Ξυνόπουλος, η προϊσταμένη του Ειρηνοδικείου Πειραιά, κα Ευαγγελία Κακουλίδου, η προϊσταμένη του Πταισματοδικείου Πειραιά κα Στυλιανή Καραντζιώτη, η πρώην Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κα Χρυσούλα Παρασκευά, ο πρώην Πρόεδρος του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου Αθηνών κ. Νίκος Μακρής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας. Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Άγιου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης. Οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά, Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου, Δημήτριος Καρύδης, Κυριακή Μπουρδάκου, Δημήτρης Αράπης, Τάσος Μαρκαριάν, Γρήγοριος Καψοκόλης.

Η κα Μαρινέτα Γούναρη, Σύμβουλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως εκπρόσωπος του Προέδρου του Δ.Σ.Α. Δημήτρη Βερβεσού. Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων, κα Μαργαρίτα Στενιώτη, ο Ταμίας της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων, κ. Νικήτας Βελιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, κ. Παναγιώτης Δανιάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών λειτουργών Στρατιωτικής Δικαιοσύνης, κ. Γιώργος Δουβλέκας.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Νικολάος Πλατανισιώτης, ο Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π. κ. Βασίλειος Κορκίδης, ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π., κ. Γιώργος Παπαμανώλης – Ντόζας, η εκπρόσωπος του κ. Γιάννη Βουτσινά Πρόεδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κα Αλεξάνδρα Παντελάρα, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Πειραιά, κ. Πρωτοσίλαος Κωστάζος, εκπρόσωπος του Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ο Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά, κ. Ηλίας Μπογιόκας, ο Πρόεδρος παραρτήματος Πειραιά του Ερυθρού Σταυρού, κ. Μάνος Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Δικηγόρων Πειραιά, κ. Μιχάλης Μερσίνης, ο Πρόεδρος του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος κ. Φίλιππος Σκαραμαγκάς, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, κ. Ιωάννης Ηρειώτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων και μαχόμενων Δικηγόρων, κ. Ιωάννης Γλύκας, ο διευθυντής του ΚΕ.ΔΙ.Π. κ. Σωτήριος Μπούρος, ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων Πειραιά, κ. Απόστολος Στασινόπουλος, ο διευθυντής γραμματείας του Πρωτοδικείου Πειραιά, κ. Φάνης Μπαλαφούτης, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδας κ. Γεώργιος Γρηγόρης, οι τέως Πρόεδροι του Δ.Σ.Π κ.κ. Στέλιος Μανουσάκης & Γιώργος Σταματογιάννης, καθώς και ο Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου Ευάγγελος Καρλαύτης ο οποίος μας παραχώρησε ευγενικά την αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου για την εκδήλωση μας. Εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων και λοιποί εκπρόσωποι συλλόγων και νομικών προσώπων καθώς και πολλοί δικηγόροι Πειραιά.