Πα. Σεπ 20th, 2019

Πέτρος Μαυρέας υπ. Βουλευτής Β΄ Πειραιά με την Ένωση Κεντρώων: «Οι πολίτες της Β΄ Πειραιά αξίζουν μία καλύτερη ποιότητα ζωής»:

Ο Πέτρος Μαυρέας σε μία καυστική  συνέντευξη στο Portonews, μιλάει για τον Βασίλη Λεβέντη, την πολωτική αναμέτρηση όπως έχει εξελιχθεί αυτή προς την 7η Ιουλίου 2019, λέγοντας σκληρές αλήθειες για τους δανειστές, για τους ξένους που προσπαθούν να ποδηγετήσουν τη χώρα μας, για τα σκάνδαλα τα οποία έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια τα έκρυψε στο συρτάρι, για την αλήθεια της πολιτικής που όπως λέει, είναι στο κέντρο, για τις συνεργασίες της επόμενης μέρας, ώστε επιτέλους η Ελλάδα να πάει ένα βήμα μπροστά και να φύγει από τα ρουσφέτια και την εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Αναλύει τα προβλήματα της περιοχής που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, το κυκλοφοριακό, τη φοροδιαφυγή και το περιβάλλον.

Δηλώνει ότι αυτός δεν είναι σαν τους άλλους πολιτικούς, είναι άνθρωπος λαϊκός που θέλει να βοηθάει και αυτό καταλήγει, περνάει και μέσα και από την πολιτική του δραστηριότητα.

Οι αξίες και οι αρχές που πήρε από την οικογένειά του, αν εκλεγεί, θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα έχει μία ξεχωριστή συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες.

«Όλοι, κάποια στιγμή, θα κριθούμε γι αυτά που λέμε και κάνουμε και εγώ δηλώνω ότι είμαι  και θα παραμείνω επί 24ώρου βάσεως κοντά στους πολίτες της Β΄  Πειραιά», καταλήγει.

Ολόκληρη η συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί: