Κυ. Ιούν 26th, 2022

Ράδιο Αρβύλα: Παρελθόν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Οι κατηγορίες για revenge porn

Παρελθόν από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” αποτελεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά από καταγγελία σε βάρος του για ανάρτηση βίντεο και φωτογραφιών με σεξουαλικό περιεχόμενο, σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, μιας πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσίευσε πρώτος στο Instagram ένας ακτιβιστής, o Στάθης Παναγιωτόπουλος γνώρισε την συγκεκριμένη κοπέλα στην Αλόννησο, όπου και διατηρεί εξοχικό και κατάστημα. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέσεις, αλλά μετά τον χωρισμό τους ο παρουσιαστής κατηγορείται ότι προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, χωρίς την έγκριση της κοπέλας.

Αμέσως, έγινε καταγγελία στην αστυνομία και κινήθηκε διαδικασία αυτοφώρου του οποίου απέφυγε τη σύλληψη καθώς την περίοδο εκείνη ήταν στην Αλόνησσο. Μετά από αυτό και έχοντας γνώση της κατηγορίας εις βάρος του δεν κατέβασε κανένα από τα βίντεο. Όλο το υλικό κατέβηκε ύστερα από αίτημα της καταγγέλλουσας στις συγκεκριμένες ιστοσελίδες.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Τώρα έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον Φεβρουάριο του 2022.

«Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Στάθη. Νιώθουμε στεναχωρημένοι και προδομένοι από όλο αυτό που συνέβη», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης ανακοινώνοντας την απομάκρυνση του συνεργάτη του.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΝΤ1: “Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού”.