Συνάντηση Γουρδομιχάλη – Χουρσαλά για τον κορωνοϊό

Ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» συναντήθηκε σήμερα με τον δήμαρχο Κορυδαλλού Νίκο Χουρσαλά.

Ο δήμαρχος τον ενημέρωσε για τον σχεδιασμό και τις δράσεις του δήμου ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού στον Κορυδαλλό.

Ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης τόνισε ότι αυτή τη κρίσιμη περίοδο είναι ανάγκη η διοίκηση του δήμου να αξιοποιήσει όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες σε ανθρώπινο δυναμικό και διαθέσιμα μέσα στον αγώνα κατά της διάδοσης της μόλυνσης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» και τα στελέχη της, αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την ανάγκη πιστής εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων.

Μακριά από κάθε αντιπολιτευτική σκοπιμότητα, όπως το επιβάλουν οι περιστάσεις, συνεργαζόμενοι με τη δημοτική αρχή, συμμετέχουμε συνειδητά με κάθε πρόσφορο τρόπο στη κοινή προσπάθεια.

Ταυτόχρονα, τόνισε, απευθύνουμε έκκληση στους συμπολίτες μας να τηρήσουν τα μέτρα της πολιτικής και επιστημονικής κοινότητας και να «μείνουν στο σπίτι».

Αυτή τη μάχη θα τη δώσουμε μαζί!

choursalas