Τι επιπτώσεις θα έχει στη ζωή μας ο ανάδρομος Πλούτωνας από 24 Απριλίου έως 3 Οκτωβρίου 2019

Ο ανάδρομος Πλούτωνας το 2019 ξεκινά στις 24 Απριλίου στην 25° του Αιγόκερω και λήγει στις 3 Οκτωβρίου στην 20° του Αιγόκερω. Ο Κρόνος ασκεί σημαντική επιρροή στον ανάδρομο Πλούτωνα εφέτος, πράγμα που σημαίνει σκληρή και σοβαρή δουλειά.

Τι σημαίνει η διέλευση του ανάδρομου Πλούτωνα το 2019

Ο ανάδρομος Πλούτωνας σε διέλευση είναι ένας κανονικός κύκλος που διαρκεί 5 μήνες κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της αντίθεσης με τον Ήλιο. Αυτό σημαίνει ότι 40% των ανθρώπων έχει ανάδρομο Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη του.

Η μετάβαση του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία είναι μια περίοδος που μας βάζει σε σκέψεις όσον αφορά θέματα εξουσίας και ελέγχου σε κοσμοπολιτικό και προσωπικό επίπεδο. Αν κάποιοι σας ελέγχουν ή σας χειραγωγούν, τότε έφτασε ο καιρός να τους απομακρύνετε από τη ζωή σας. Εάν έχετε δεχτεί υπερβολικό έλεγχο από άλλους ή από υπάρχουσες καταστάσεις τότε έφτασε η στιγμή να αλλάξετε πορεία.

Είναι μια περίοδος, που μας ωθεί να εξαλείψουμε από την καθημερινότητα μας τις όποιες συνήθειες ελέγχου, τους καταναγκασμούς, τους εθισμούς ή τις προκαταλήψεις. Εάν νιώθετε ότι ασφυκτιάτε από τον έλεγχο των άλλων σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση, τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να απελευθερωθείτε. Η καταστροφή των καταστάσεων που έχουν τον έλεγχο σας θα αυξήσει την πνευματική σας δύναμη και θα σας οδηγήσει στην προσωπική κυριαρχία.

Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Πλούτωνα
Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία σημαίνει επίμονη και σοβαρή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των στόχων μας. Θα χρειαστείτε υπομονή και αποφασιστικότητα, καθώς θα αντιμετωπίζετε όλο και περισσότερες ευθύνες με λιγότερους χρόνους και πόρους για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε απώλειες, δυσκολίες ή απογοητεύσεις, αλλά έτσι θα συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να εγκαταλείψετε ή να αλλάξετε. Αν κάτι έχει σπάσει, πρέπει να το διορθώσετε ή να το πετάξετε.

Η όποια ανήθικη συμπεριφορά, όπως ψέματα, χειραγώγηση ή παραβίαση του νόμου, θα έχει σοβαρές συνέπειες που θα περιόριζαν περαιτέρω τις επιλογές και την ελευθερία σας. Είναι μια περίοδος για να κάνετε μια σκόπιμη αλλαγή, που θα σας απελευθερώσει από αυτά που σας κρατούν πίσω. Είναι μια αργή, εξελικτική διαδικασία που θα δημιουργήσει νέα θεμέλια για να ευημερήσετε τα επόμενα χρόνια.

Αυτό σας δίνει το θάρρος να αντιμετωπίσετε τους εσωτερικούς σας δαίμονες και να τους πετάξετε στον κάδο απορριμμάτων! Οι συλλέκτες σκουπιδιών (Κρόνος και Πλούτωνας) είναι εδώ. Αυτή είναι η ευκαιρία σας να καθαρίσετε το σπίτι, να απελευθερωθείτε από τους παλιούς φόβους, τις παρανοήσεις, τα εμπόδια και την καταπίεση. Σε αυτήν την προσπάθεια, δεν είστε μόνοι, αφού εφέτος, με τη διέλευση του Δία στο τυχερό ζώδιο του Τοξότη θα έχετε την εύνοια της Τύχης. Επομένως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εξετάσετε παλιές πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον, καθώς και σχέσεις και καταστάσεις που εμποδίζουν την επιτυχία σας!

Σε αυτήν την προσπάθεια για αλλαγή, συναινούν και οι διελεύσεις του Ουρανού στον Ταύρο, καθώς και του Χείρωνα στον Κριό.

Πως ο ανάδρομος Πλούτωνας το 2019 επηρεάζει το ζώδιο σας;
Έχετε κάποιους πλανήτες ή σημεία (όπως ο Ωροσκόπος ή Μεσουράνημα) στις 15 – 20 μοίρες του Αιγόκερω στον αστρολογικό χάρτη σας; Ή σε οποιοδήποτε άλλο παρορμητικό ζώδιο όπως ο Κριός, ο Καρκίνος ή ο Ζυγός; Ελέγξτε τον δωρεάν γενέθλιο χάρτη σας εάν δεν είστε βέβαιοι! Αν συμβαίνει αυτό, οι επόμενοι πέντε μήνες είναι η ευκαιρία σας να υλοποιήσετε τις σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας και να ξεκινήσετε μια προσωπική διαδικασία μετασχηματισμού.