Κυ. Μαΐ 31st, 2020

Χαιρετίζει την απομάκρυνση των φυλακών ο νέος δήμαρχος της πόλης Νίκος Χουρσαλάς

«Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη για την άμεση και οριστική απομάκρυνση των Φυλακών Κορυδαλλού, οριοθετεί μια νέα εποχή στο πλέον ακανθώδες ζήτημα της πόλης. Είναι γεγονός ότι η απομάκρυνση των Φυλακών αποτελεί ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων, αλλά και σημείο σύγκλισης φορέων και Δημοτικών Αρχών. Η πυκνοκατοικημένη πόλη του Κορυδαλλού έχει υποστεί για πολλές δεκαετίες τις συνέπειες λειτουργίας ενός σωφρονιστικού καταστήματος εντός του οικιστικού ιστού.»

Το παραπάνω σημείωσε ο νέος δήμαρχος της πόλης του Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς στην ιστοσελίδα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ. Ο ίδιος τόνισε πώς:

«Η επιλογή του Πρωθυπουργού να αναδείξει την απομάκρυνση των Φυλακών ως μια από τις πέντε εμβληματικού χαρακτήρα παρεμβάσεις της νεοεκλεγείσας κυβέρνησης στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων, ουσιαστικά μετατρέπει την εξαγγελία σε δέσμευση. Στο πνεύμα αυτό, είναι προφανές ότι χαιρετίζουμε αυτήν την πρωτοβουλία της κυβέρνησης και δηλώνουμε ότι θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να υλοποιηθεί ένα όραμα όλων των διοικήσεων του Δήμου, αλλά κυρίως μια υποχρέωση προς τις επόμενες γενιές της πόλης.»