Χαλκιδική – Έξι νεκροί – Ένα 2χρονο αγόρι ανάμεσά τους – Πληροφορίες για αγνοούμενους

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν το βράδυ της Τετάρτης τη Χαλκιδική. Πληροφορίες κάνουν λόγο για αγνοούμενους που μπορούν να ανεβάσουν τον αριθμό των νεκρών.

Μια γυναίκα από τη Ρουμανία τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν έπεσε στέγαστρο από ταβέρνα στα Νέα Πλάγια.

Ένα ζευγάρι Τσέχων έχασε τη ζωή του εξαιτίας της ανατροπής τροχόσπιτου, λόγω των ισχυρών ανέμων, στη Σωζόπολη. Ο άτυχος ηλικιωμένος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ στο κέντρο υγείας της Νέας Καλλικράτειας κατέληξε και η ηλικιωμένη γυναίκα του που είχε τραυματιστεί σοβαρά. Ο 19χρονος γιός τους είναι καλά στην υγεία του, ο οποίος έχει διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Πολυγύρου. Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα του συμβάντος μέσα στο τροχόσπιτο βρισκόταν επίσης ένα ανήλικο παιδί, που έχει υποστεί σοκ.

Κατά τη διάρκεια της νεροποντής χάθηκαν τα ίχνη ενός 62χρονου ψαρά που επέβαινε σε βάρκα στη Νέα Καλλικράτεια. Έρευνες διεξάγει ένα σκάφος του λιμενικού και παραπλέοντα σκάφη. Επίσης οι αρχές ψάχνουν ένα ακυβέρνητο σκάφος με 4 επιβαίνοντες αλλοδαπούς και γίνεται έρευνα στην περιοχή που ξέσπασε μπουρίνι.