38χρονος έπαθε αλλεργικό σοκ από γαρίδες και «έσβησε» μπροστά στα ανήλικα παιδιά του

Θρήνος διαδέχθηκε την εορταστική διάθεση στο τραπέζι μιας οικογένειας στην περιοχή του Βαρνάβα, στον Μαραθώνα, το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας, όταν οι γαρίδες από τα σαρακοστιανά εδέσματα προκάλεσαν αλλεργικό σοκ σε έναν νέο άνδρα, με συνέπεια να φύγει ξαφνικά από τη ζωή μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του!

Το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν ο 38χρονος πατέρας και η οικογένειά του κάθισαν στο τραπέζι για να απολαύσουν τις γαρίδες και τα υπόλοιπα θαλασσινά της μέρας. Ωστόσο μία και μόνο γαρίδα ήταν αρκετή για να βυθίσει στο πένθος την οικογένεια! Ο άτυχος 38χρονος, μόλις τη δοκίμασε, έπαθε αλλεργικό σοκ και σωριάστηκε στο πάτωμα!

Στο σπίτι επικράτησε πανικός και αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒοι διασώστες του οποίου έφτασαν αμέσως, συνοδευόμενοι από ειδικό γιατρό, και μετέφεραν τον 38χρονο στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ήταν πλέον αργά, αφού ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά νωρίτερα και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και στο παρελθόν εμφανίσει αλλεργία σε θαλασσινά, ωστόσο την είχε ξεπεράσει.

Στον χαμό του 38χρονου αναφέρθηκε ο διασώστης του ΕΚΑΒ και δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Λάμπρου, ο οποίος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια μέσω του λογαριασμού του στο facebook, διαβεβαιώνοντας ότι το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.